UFC

Usman ekspresno odgovorio McGregoru!

 Screenshot (YouTube)
Conor McGregor otkrio je svoje planove u velter kategoriji, a kako su isti uključivali aktualnog prvaka, tako se i vrlo brzo sa svojim komentarom oglasio Kamaru Usman.

"Da, borio bih se s Masvidalom, ali nisam došao u velter samo zbog njega. Meni se sviđa i borba za pojas. Volio bih pogled usmjeriti prema tome, prema Kamaruu Usmanu. Volio bih ga usmjeriti i prema Colbyju (Covingtonu, op.a.). Otvoren sam za sve opcije", otkrio je McGregor u velikom intervjuu za The MacLife.

Nedugo nakon toga oglasio se i aktualni prvak. 'The Nigerian Nightmare' u svom je stilu toplo preporučio McGregoru da može zaboraviti na njegovu titulu.

"Molim te, samo odradi taj meč i prihvati poraz od 'Cowboya'. Nemoj ni sanjati o ovom pojasu u velteru jer se taj san može vrlo brzo pretvoriti u Noćnu moru", napisao je na Twitteru Usman.

Kamaru je već znao biti tema u razgovorima o McGregorovim potencijalnim suparnicima, ali je gotovo pa uvijek zaključak bio taj kako je prevelik za bivšeg dvostrukog prvaka.

Dok je Usman jedan od većih velteraša, McGregora mnogi još uvijek ne vide kao boraca koji prirodno pripada toj kategoriji.

Irac je, podsjetimo, dosad odradio dva meča u velteru (1-1) i to oba protiv Natea Diaza koji po fizičkim predispozicijama više naginje lakoj kategoriji. Slična je situacija i Donaldom Cerroneom koji će se s Conorom obračunati 18. siječnja u Las Vegasu...

Linker
19. travanj 2024 07:16