UFC

Usman objasnio kako su mu hakirali Twitter: 'Nikada Conoru ne bih vrijeđao obitelj ili ženu!'

Kamaru Usman
 Screenshot/Youtube
Ubrojite i UFC-ovog prvaka u velter kategoriji Kamarua Usmana u one kojima je netko hakirao službene profile na društvenim mrežama. Barem tako tvrdi "Nigerijska noćna mora" pravdajući se za seriju neukusnih "tvitova" koji su se dogodili uoči i tijekom UFC-a 246.

Mnogi su do sada vjerovali da je "haker" zapravo bio njegov menadžer Ali Abdelaziz, no Usman ga brani i tvrdi da se radi o obiteljskom čovjeku koji nikada to ne bi napravio. Otkriva da je i sam bio šokiran kada je shvatio što se događa.

"Pogledao sam svoj telefon, krenuo sam na Twitter i nisam mogau ući. Bilo je zaključano. Netko je ušao u moj moj telefon i promijenio mi lozinku za e-mail. Tako da nisam mogao ući u svoj Twitter", pravda se Usman te nastavlja...

"Uzeo sam Alijev telefon, otišao sam na svoju stranicu i vidio što se događa. To je bilo toliko pogrešno, možda bi moglo biti smiješno jedino ako si nekakav trol. Ali očito da je netko 'tvitao' Conoru. Pisao je da će 'mu razvaliti ženu večeras'. To je ipak malo previše, zar ne?"

No, prema reakcijama na društvenim mrežama i borilačkim forumima, dojam je da nema previše onih koji vjeruju u njegovo objašnjenje. I dalje je Ali Abdeaziz glavni osumljičenik, a malo tko je uvjeren u priču o "hakiranju". Poveznica s McGregorom je i više nego jasna s obzirom da je Abdelaziz ujedno menadžer i najvećeg Conorovog rivala i UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova.

"Netko je nekako ušao i u moj bankovni račun. Uspio je napraviti snimku zaslona i to objaviti. Dobivao sam poruke od ljudi koje je zanimalo što se događa? Sve to se događalo dok sam doslovno bio u autu na putu za UFC 246."

"Bio sam toliko frustriran. Nisam mogao učiniti ništa, nego se smijati. Nikada ne bih napravio nešto tako. Koliko god bih ga htio prebiti, ako Conor želi meč, borit ćemo se. Ali nikada ovo ne bih napravio. Postoji jedna linija koju se ne prelazi. To je nepoštovanje. Nikada ne bih govorio o nečijoj obitelji, ženi...A Ali je isto obiteljski čovjek. On nikada to ne bi napisao. Briga mi se koliko mrzi Conora i koliko ga ne voli", zaključio je Usman.

Linker
23. travanj 2024 17:15