UFC

Usman objasnio zašto se nikad neće boriti s Khabibom i Adesanyom

 Adriana Spaca/Brazil Photo Press / AFP
Borbe prvaka, pogotovo iz susjednih kategorija, uvijek su zanimljiva i privlačna ideja. Ali ne i u slučaju Kamarua Usmana, pogotovo kada pogledamo tko drži pojas u kategoriji iznad i ispod njegovog veltera.

Aktualni prvak iz velter kategorije bio je poprilično jasan kada je gostujući u podcastu Joea Rogana odgovarao na pitanja o potencijalnom susretu s Khabibom Nurmagomedovom i Israelom Adesanyom.

"Nikad se ne bih borio s Khabibom, to je moj brat. Kod nas dvojice postoji međusobno poštovanje. Ne mogu zamisliti da se nas dvojica borimo", odgovorio je Usman na ovu ideju, a pored toga, trebali bi naglasiti i da njih dvojica dijele istog menadžera (Ali Abdelaziz), što je zasigurno još jedan dobar razlog.

A što se tiče Adesanye?

"Iako su mnogi bacali tu ideju, ne vidim se u borbi s njim. Bolje je da imamo dvojicu prvaka iz Nigerije, nego da samo jedan drži dva pojasa. Nemam želju za takvom borbom. To je moj lik i mislim da je poseban. Nekada sam čak i ljubomoran jer bih htio izvoditi ta sra*a koja on izvodi. Volio bih da mogu tako mahati rukama i poput njega bacati 'question mark kick'. Gledajte, ja sam fan tih likova, a Israel je jedan od onih koji su posebni", zaključio je Kamaru.

Što mislite, kako bi se Usman proveo u mečevima s Khabibom i Adesanyom?

Linker
25. travanj 2024 05:57