UFC

Usman otkrio koga želi sljedećeg, ali Dana White ima drugu ideju: 'To bi bio ogroman meč!'

Kamaru Usman
 Screenshot/Youtube
Nakon što je obranio UFC-ov pojas u velteru pobjedom protiv Colbyja Covingtona prekidom u petoj rundi, Kamaru Usman je otkrio protiv koga bi volio odraditi sljedeću borbu.

Usman je skrenuo pozornost na Leona Edwardsa, koji je u nizu od osam pobjeda, no čini se da bi mogao biti bliže okršaju s Jorgeom Masvidalom, koji je u 2019. ostvario tri pobjede te je veći mamac za publiku i prilika za veću zaradu. Meč Usmana i Masvidala ideja je koja se svidjela i Dani Whiteu.

"Mnogo je čvrstih boraca u ovoj diviziji. Iskreno, ako govorimo o nekome tko zaslužuje priliku, Leon Edwards nije izgubio otkako se borio protiv mene. Završava protivnike jednog za drugim i sada je u situaciji u kojoj sam i ja bio prije godinu dana. Svi su znali da sam jedan od najčvršćih i nisu se željeli kockati i riskirati borbom protiv mene", rekao je Usman novinarima nakon pobjede. Dodao je da ne razbija glavu previše oko toga tko će mu biti sljedeći protivnik.

"Sjedim na vrhu i čekam bilo koga, koga god Dana White i UFC vide kao mog sljedećeg suparnika. Bit ću sretan. Nikada ne odbijam borbe, a pogotovo sada, kada sam prvak", dodao je Usman.

Predsjednik UFC-a Dana White je nakon sinoćnje priredbe rekao da bi meč Usmana i Masvidala bio golem događaj.

"To bi bilo masivno! Masvidal se borio protiv Natea Diaza za BMF pojas i sad bi se borio za pravu titulu protiv tipa koji je nevjerojatno čvrst", rekao je White.

Linker
19. travanj 2024 01:25