UFC

Večerašnji UFC program ostao bez još jedne borbe glavnog programa

Eryk Anders i Antonio Arroyo
 screenshot/YouTube
Glavni program UFC Fight Nighta 183 osiromašen je za borbu Eryka Andersa i i Antonija Arroya

Nakon što je jučer premašio granicu srednje kategorije na službenom vaganju UFC Fight Nighta 183, Eryk Anders danas je svoju borbu protiv Antonija Arroya bio prisiljen otkazati.

UFC nije službeno izašao s razlogom ovog otkazivanja, ali borba je već uklonjena s programa priredbe, gdje je trebala biti dio "main carda". Ipak, iz Arroyevog tima došla je informacija kako je Andersu pozlilo, nakon čega je otišao u bolnicu, gdje su zaključili kako neće biti u stanju nastupiti.

Andersu, koji je inače nastupao i u poluteškoj kategoriji, ovo je prvi slučaj otkako je UFC borac da nije zadovoljio potrebnu težinsku granicu. Posljednji nastup imao je u svibnju ove godine, kad je poražen od Krszysztofa Jotka, čime je prekinut njegov niz od dvije pobjede. Arroyu je ovo trebala biti druga borba u UFC-u, nakon što je u debiju poražen od Andrea Muniza.

Program priredbe ovako je ostao na ukupno deset borbi. Ako ne bude još nekih promjena, šest bi i se trebalo održati na uvodnom, a četiri na glavnom dijelu programa.

Linker
23. travanj 2024 09:11