UFC

'Velika irska sportska zvijezda optužena za silovanje žene ispred bara u petak'

Screenshot
 Ilustracija
Irski mediji pišu o njihovoj "velikoj sportskoj zvijezdi" koja je optužena za silovanje koje se navodno dogodilo prošli petak 11. listopada u automobilu ispred jednog bara u Dublinu. Policija je prijavu mlade djevojke u ranim 20-tima zaprimila u subotu, a iako se optužba tretira kao "osnovana", za sada nitko nije uhićen.

"Independent" piše kako se radi o istoj "velikoj sportskoj zvijezdi" koja je optužena za silovanje u mjesecu prosincu prošle godine. Podsjetimo kako je ugledni NY Times u velikoj priči otkrio identitet te osobe, a to je UFC-ov "superstar" Conor McGregor. Doduše irska policija nikada do sada nije potvrdila McGregorov identitet, samo su tada odgovorili u službenom priopćenju da je optuženi muškarac uhićen 17. siječnja te je pušten na slobodu dok se istraga nastavila dalje.

Iako irski mediji ne upiru prstom direktno u McGregora za sada, jasno je da povezujući priču s onom od prosinca, daju do znanja koja bi to "velika sportska zvijezda" trebala biti.

"Razumije se da je ista velika sportska zvijezda pod istragom radi navodnog silovanja žene u Dublinu u hotelu u prosincu 2018. godine", piše u tekstu "Irish Mirror".

Prema izvorima iz policije mlada žena u ranim 20-im godinama je navodno prisiljena na seks od strane sportske zvijezde nakon što je zajedno s njim napustila pub u Crumlinu. Isti izvori tvrde da se dvojac ranije družio zajedno u grupi ljudi koja se zabavljala u baru. "Gardai" je potvrdila da je poseban tim istražitelja zadužen za ovaj slučaj, a očekuje se da bi sportaš trebao biti ispitan ovog tjedna.

Očekivano, borilački kuloari i borilački forumi su povezali dvije priče i zaključili da bi vrlo vjerojatno u pitanju mogao biti UFC superstar Conor McGregor.

Linker
26. travanj 2024 17:06