UFC

Vicente Luque otkrio zašto Natea Diaza smatra savršenim protivnikom za sebe

Vicente Luque i Nate Diaz
 screenshot/YouTube
Nakon nove impresivne pobjede prekidom, Vicente Luque odlučio je prozvati Natea Diaza

Impresivnom nedjeljnom pobjedom nad Randyjem Brownom, Vicente Luque (19-7-1, 12-3 UFC) došao je do svoje 11. pobjede prekidom u UFC-u. Ubojiti Brazilac tako nedostaju još samo dvije pobjede prekidom da bi ih imao najviše u povijesti velter kategorije. Tamo se trenutno nalazi Matt Brown s 13, a još je između njih Matt Hughes s 12. No, borac rangiran na 11. mjestu kategorije smatra kako je pravi zalet tek uhvatio.

Odmah nakon borbe odlučio je prozvati Natea Diaza, koji se prije borbe nalazio jednu poziciju iza njega, no sad su se za to zamijenili. Želi odraditi borbu protiv njega prije svega jer misli kako bi ista donijela dovoljnu dozu uzbuđenja. Naravno, iako to nije izrazito naglasio, jasno je da bi time dobio puno i na svom vlastitom marketingu.

"Puno bi mi ta borba donijela po pitanju mog imena, zato želim tu borbu. To je izuzetno uzbudljiva borba. Dovoljno je pogledati moju kompilaciju pa Nateovu i zaključiti kako nema nikakve šanse da to ne bude sjajna borba", rekao je Luque na konferenciji za medije nakon borbe, dodavši:

"Ja zapravo ne znam kakve UFC ima planove za mene, no Nate je pravi borac, a takvi se bore onako kako ja volim. Ja sam isto takav tip, potrudit ću se pružiti uzbuđenje bez obzira tko je s druge strane. Znamo da Nate želi veliku borbu i da ja nisam netko tko ju može prodati prihvaćanjem. Ali sam itekako netko tko ju može prodati samom izvedbom."

Opisao je još kako smatra da bi ta borba izgledala.

"On zna da bih ja ušao u tu borbu i da bih mu pokušao otkinuti glavu. Čak i da on to proba meni, ja bih nastavio pritiskati. Zbog toga bi to bila sjajna i uzbudljiva borba. Ja sam ime kakvo je Nateu potrebno za borbe kakve on želi. Ali, ovog trenutka bit prihvatio boriti se protiv bilo koga iz Top 15. Osjećam se sjajno i želim ostati aktivan jer mi to pruža priliku da napredujem. Nate je ime koje trenutno želim, ali nije problem ako to ne dobijem.

Ne sumnjamo da bi to bila sjajna borba, no nekako ipak sumnjamo da bi izbirljivi Nate to prihvatio.

Linker
25. travanj 2024 01:08