UFC

(VIDEO) 15 godina kasnije: Pogledajte povijesnu kompilaciju s najboljim i najluđim TUF trenucima Diega Sancheza

Diego Sanchez
 screenshot/Youtube
Diego Sanchez član je UFC-a već punih 15 godina. Tijekom svog tog vremena iskazao je kao vrlo srčan borac, no isto tako borac osebujnog i jedinstvenog ponašanja koje je prezentirao već tijekom prve sezone Ultimate Fightera, preko kojeg je do UFC-a i došao.

38-godišnji Diego Sanchez (29-12, 18-12 UFC) u subotu će protiv Michela Pereire odraditi svoju 31. borbu unutar UFC-ovog borilišta, popularnog Octagona. Tijekom svojih 15 godina u promociji, borio se u četiri različite kategorije, sudjelovao je u nekima od najboljih i najuzbudljivijih borbi u povijesti (protiv Kara Parisiana, Claya Guide i Gilberta Melendeza), napadao je titulu prvaka, ali prije svega je uvijek nosio svojevrsnu etiketu "luđaka".

Čovjek je to koji često u razgovoru s medijima djeluje kao običan momak iz susjedstva, da bi odjednom počeo govoriti rijetko kome u potpunosti razumljive stvari, a takvo mu je i ponašanje. I to nije nova stvar. Već 2005. godine, tijekom emitiranja prve sezone Ultimate Fightera, on se iskazao kao vrlo osebujna osoba, čiji životni stil i ponašanje baš i nisu bili jasni njegovim sustanarima u showu. No, Diego je tu sezonu uzeo naslov pobjednika, i to kao borac srednje kategorije te njegovo vrijeme u UFC-u i dalje traje. Zapravo, Diego je borac s uvjerljivo najdužim stažem u promociji.

Prije nego u subotu još jednom testira svoje limite u borbi protiv Michela "Demolidora" Pereire, pogledajte odabrane inserte nekih zanimljivih Diegovih situacija iz spomenute prve sezone Ultimate Fightera. I samo ćete shvatiti kako je Sanchez oduvijek nekako poseban.

Linker
20. travanj 2024 07:06