UFC

(VIDEO) Abdelaziz: 'Khabibov otac me razbio, zgrabio me toliko jako da mi je umalo zdrobio prsa'

Ali Abdelaziz i Abdulmanap Nurmagomedov
 Screenshot (Instagram)
Khabib Nurmagomedov i njegov menadžer Ali Abdelaziz porazgovarali su nedavno s medijima o dva zanimljiva događaja. Jedan se odnosio na njihovu utrku, a drugi na prvi susret Alija i Khabibovog oca Abdulmanapa.

Ali Abdelaziz predsjednik je i vlasnik Dominance MMA agencije koja se skrbi o karijerama brojnih boraca pa tako i Khabiba Nurmagomedova. Aktualni prvak tvrdi da njih dvojica uspješno surađuju već dugih sedam godina i da je jako zadovoljan time kako se Ali odnosi prema njemu, ali prema drugim borcima.

Da dobar odnos nemaju samo na poslovnoj razini, Khabib i Ali često nam znaju pokazati preko društvenih mreža. Upravo na taj način do medija i fanova stigla su dva videa koja su nam još u veljači donijela uvid u dvije njihove utrke. Jednu koja je pripala Aliju i jednu na kojoj smo mogli vidjeti slavlje možda i najboljeg MMA borca današnjice.

Navodno postoji i treća snimka koja je donijela konačnog pobjednika...

"Postoji još jedan video, uskoro ću ga objaviti", obećao je Khabib na jednom nedavno održanom druženju s medijima.

Tema se potom prebacila na dan kada su se prvi puta upoznali Ali i Khabibov otac Abdulmanap. Dogodilo se to 2015. godine, a nakon početnog upoznavanja njih su se dvojica presvukli i bacili na trening koji je za sve prisutne donio nekoliko zanimljivih kadrova.

"Razbio me. Pitao me - 'Misliš li da si dovoljno snažan?' Rekao sam mu - 'DA'. On me zatim zgrabio toliko jako da mi je umalo zdrobio prsa. Pobijedio me, priznajem", iskreno će Abdelaziz koji baš kao i Abdulmanap obožava judo, što je u istom razgovoru potvrdio i sam Khabib.

Linker
26. travanj 2024 15:05