UFC

(VIDEO) Adesanya na otvorenom treningu pokazao kako misli obraniti Romerova rušenja

 screenshot/Youtube
Fanovi u Las Vegasu jučer su imali priliku prisustvovati otvorenom treningu na kojem su svoju formu pred UFC 248 nastup prezentirali Israel Adesanya, Yoel Romero, Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk.

Glavne četiri zvijezde pred fanovima su pokazali dio svog repertoara pred okršaje koje će odraditi ovog vikenda. UFC nije htio raditi prevelik program tako da su pred fanove i medije izašli tek sudionici dvije glavne borbe priredbe, odnosno borbe s UFC titulom prvaka kao ulogom.

Najviše zanimanja privukao je uvijek atraktivni Israel Adesanyja. On je ovog puta, osim već standardnih 'flashy' poteza koji zapravo obilježavaju njegov stil borbe, pokazao i na koji način misli obraniti ono što mnogi smatraju da neće moći izbjeći, Romerove pokušaje rušenja.

Prezentirao je kako izgleda njegov 'sprawl', ali i potez kojim bi nakon istog trebao prijeći u sigurno zatvoreni gard gdje bi u slučaju borbe na bodu bio podložan primanju što manje štete.

Yoel Romero i sudionice borbe za titulu slamka kategorije također su imali što pokazati te su jako dobro zabavili publiku. Pogledajte još i što je to ovog puta pripremio uvijek zanimljivi Kubanac.

Linker
23. travanj 2024 18:45