UFC

(VIDEO) Amanda Nunes dobila fantastičnu najavu svoje prve obrane titule do 66 kilograma

Nunes vs. Holm
 screenshot
Potvrđena je glavna borbe UFC 250 priredbe, koja će se održati 6. lipnja. Godinu i pol dana nakon što je osvojila titulu prvakinje perolake kategorije, Amanda Nunes istu će braniti. S druge strane stajat će joj Felicia Spencer, a njihova borba sad je dobila sjajnu video najavu vrijednu nove borbe najveće borkinje u povijesti.

"GOAT is back" naziv je najave kojom se fanove pokušati nabrijati na ono što će 6. lipnja pružiti Amanda Nunes i Felicia Spencer. Prvakinja se tako vraća svojim prvim nastupom od prosinca prošle godine, kad je savladala Germaine De Randamie te će braniti titulu koju je oduzela Cris Cyborg u njihovoj sjajnoj borbi s kraja 2018. godine.

Njena protivnica je Felicia Spencer. Kanađanka je dobila prednost nad Megan Anderson, a to će pokušati opravdati. Prije svega, morat će izgledati bolje nego u prošlogodišnjoj borbi protiv Cris Cyborg, gdje je pokazala veliko srce, no kvalitetom nije bila niti blizu onome potrebnom za savladati legendarnu borkinju. Sad će imati priliku popravni ispit odraditi protiv druge legende.

Ovom najavom možemo vjerovati kako će potvrđeno da će ovo biti glavna borba priredba koja se prvobitno trebala održati u Brazilu, no pandemija koronavirusa natjerala je UFC na prilagodbu. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, domaćin ovog programa trebao bi biti UFC-ov APEX kompleks u Las Vegasu.

Pogledajte najavu!

Linker
15. travanj 2024 04:18