UFC

(VIDEO) Bisping urnebesno uzvratio ljubav Romeru

Michael Bisping 2016. i 2020.
 screenshot/Youtube
Gotovo tri i pol godine nakon poznatog prepucavanja Michaela Bispinga i Yoela Romera te glasovite poruke 'I lovu You Mike', Britanac je odlučio Kubancu uzvratiti ljubav na sebi svojstven način.

Nakon što je savladao Chrisa Weidmana na UFC 205 priredbi, održanoj u Madison Square Gardenu 12. studenog 2016. godine, Yoel Romero iz kaveza se obratio tadašnjem prvaku Michaelu Bispingu, koji je na priredbi radio kao stručni komentator. Poslao mu je nekoliko srcedrapajućih poruka poput "Volim te Michael, vidimo se uskoro momče", na što je Britanac tim putem reagirao osmjehom, palcem prema dolje, usmjerenim srednjim prstom te aludiranjem na Romera kao korisnika steroida.

Dugo je trajalo medijsko prepucavanje ovog dvojca, zapravo otprilike još godinu dana, dok Bisping nije izgubio titulu u borbi protiv Georgesa St-Pierrea. Njih dvojica u Octagonu se nikad nisu susreli, ali "See you Soon, boy" je postala svojevrsna Romerova "trademark" izjava. Sad kad je Bisping već neko vrijeme umirovljen, napokon je odlučio otvoriti srce i reći Romeru kako se on zapravo osjeća. A na to ga je naveo njegov kolega na ESPN-u, Brendan Fitzgerald.

"Veliki sam fan i uistinu uživam u njegovim borbama sad kad sam umirovljen", napisao je Bisping uz podjelu ESPN-ove objave koja prikazuje na koji je to način Bisping poručio Romeru da i on voli njega.

Romero će svoju novu priliku za osvojiti titulu imati već ovog vikenda, kad će pokušati savladati Israelu Adesanyu. Bisping bi tijekom tog meča tmogao biti na svom sada standardnom radnom mjestu, u studiju ESPN-a.

Linker
19. travanj 2024 21:43