UFC

(VIDEO) Bispingova reakcija na Faberovu pobjedu gotovo je impresivnija od nokauta

Michael Bisping i Brendan Fitzgerald
Bivši UFC prvak, a od ovog mjeseca i član Kuće slavnih, Michael Bisping, sve se bolje snalazi u svojoj novoj ulozi pokraj Octagona. Do sada najbolju komentatorski gažu odradio je u subotu na Fight Nightu u Sacramentu, a njegova reakcija s kraja borbe Urijaha Fabera i Rickyja Simona je oduševila.

Način na koji je Bisping reagirao na udarac kojim je Urijah Faber nokautirao Rickyja Simona je teško opisiv. Zbog toga srećom i postoji snimka, koja se u TV programu emitirala već dok je Bisping u kavezu razgovarao sa svojim vršnjakom. Nema sumnje kako je Englez u samo praćenje borbe krenuo uz dodatne emocije, kao što je vjerojatno i svima nama "starosjediocima" bilo drago vidjeti legendu u tako dobrom izdanju.

Bisping je prijenos radio zajedno s komentatorom Brendanom Fitzgeraldom, s kojim se uigrao tijekom prošle sezone Contender Seriesa i uistinu su bili sjajni. Sve borbe popratili su na jedan vrlo svjež i originalan način, a tako nešto svakako razveseljava UFC fanove kojima treba nešto novo. I nema sumnje kako će Bisping biti jednako dobar u ovom poslu, kao što je bio par metara dalje, unutar kaveza.

Pogledajte spomenutu reakciju tijekom prijenosa.

Linker
25. travanj 2024 18:53