UFC

(VIDEO) B.J. Penn se potukao s izbacivačem u noćnom klubu

B.J. Penn
UFC-ova legenda B.J. Penn u posljednje vrijeme nikako da pobjegne od problema. Čini se kako ga oni ne zaobilaze niti u privatnom životu, budući da se pojavila snimka njegova tuče s izbacivačem noćnog kluba.

Do snimke je došao sveprisutni TMZ Sports, a na njoj vidimo Penna kako na cesti hrva sa spomenutim izbacivačem. Njegovi prijatelji pokušavali su ga maknuti s njega, govoreći mu da prestane, čak su u jednom trenutku uspjeli, no Penn se onda ponovno bacio na njega i krenuo s udarcima. UFC-ova legenda bila je bez majice i nije djelovao nešto previše razuman u tim trenucima. U jednom trenutku došla je jedna osoba i počela udarati Penna, ali njega je društvo UFC borca uspjelo udaljiti.

Kako je navedeno u naslovu videa, pozvana je policija, no više detalja nije poznato. Incident se dogodio u najvećem gradu Havaja, Honololuu.

B.J. Penn još uvijek je aktivan borac, iako se trenutno nalazi u nizu od sedam poraza, što je apsolutni UFC rekord. Kako za pobjedu ne zna još od 2011. godine, možda nas i ne treba čuditi što ga se nije moglo skloniti s ovog protivnika. Možda je napokon osjetio kako ovu borbu može pobijediti. Nažalost, ona se ne piše u UFC rezime, eventualno u policijski dosje.