UFC

(VIDEO) Bliži se UFC 246: UFC izbacio brutalan najavni video za obračun McGregor vs. Kauboj!

UFC 246
 Screenshot
Tek nas desetak dana dijeli do povratka prvog UFC-ovog dvostrukog prvaka u povijesti i najveće MMA zvijezde Conora McGregora. "Notorious" će nakon propuštene 2019. godine u akciju protiv Donalda Cerronea na prvoj UFC-ovoj PPV priredbi godine u Las Vegasu.

Američka promocija je rasprodala T-Mobile Arenu u samo jednom danu za UFC 246, a samo od ulaznica za McGregorov povratak se zaradilo oko 10 milijuna dolara. Očekuje se i vrlo unosna prodaja PPV prijenosa pa upravo zato UFC-ova PR mašinerija ne staje. Dapače, tek se počinje zahuktavati uoči ulaska u "fight week".

U ponedjeljak je objavljen novi najavni video spot pod naslovom "McGregor vs. Kauboj - Rođen da bi promijenio povijest!".

Video je dugačak točno jednu minutu i ako do sada niste bili nabrijani na obračun Mcgregor vs. Cerrone, onda ga obavezno pogledajte jer će vas podsjetiti na svu onu genijalnost koju su jedan i drugi borac pokazivali kroz svoje bogate i uspješne karijere.

UFC 246 je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u američkom Las Vegasu. Bit će to prvi nastup za irsku mega zvijezdu nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova 2018. godine. "Notorious" za slavlje ne zna još od studenog 2016. godine kada je svladao Eddieja Alvareza ugrabivši pritom svoj drugi UFC pojas. Cerrone trenutačno ima dva poraza zaredom i traži povratak na pobjedničke staze.

Linker
27. travanj 2024 07:01