UFC

(VIDEO) Borbe svakoga tjedna, privatni otok, testiranja i borci koji 'neće imati pojma gdje ih vodimo'

Dana White
 Youtube screenshot
UFC je spreman za bitku s koronavirusom, a sada je u javnost puštena i taktika s kojom će se najjača svjetska promocija oduprijeti opasnoj pandemiji koja je paralizirala veći dio svijeta.

Kao što smo već ranije javili, UFC 249 održat će se 18. travnja s nešto izmijenjenim popisom borbi. Lokacija je i dalje tajna, ali je Dana White otkrio da je ista rezervirana na dva mjeseca tijekom kojih bismo svakoga tjedna trebali gledati okršaje u Octagonu.

Nadalje, predsjednik UFC-a je razgovarajući s TMZ-om i ESPN-om otkrio - "Također ću uskoro osigurati jedan otok!"

Da, dobro ste pročitali. UFC planira organizirati i priredbe na privatnom otoku, a sve s ciljem kako bi na njega mogao dovući i borce kojima bi inače bio zabranjen dolazak u SAD.

"Radi se na infrastrukturi, a na tom će se otoku održavati sve naše međunarodne borbe. Polako se vraćamo u pogon i svom redovnom rasporedu", izjavio je White razgovarajući s ESPN-om.

A kako bi trebao izgledati dolazak borca na UFC 249?

"Doći će do nekuda, a onda ćemo ih prevesti do lokacije na kojoj će biti event. Oni neće imati pojma gdje ih vodimo. Trenutno radimo na tome. U priču će biti uključeni i avioni, pogotovo kada dođemo do priredbi koje će se održati na otoku", dodao je White.

TMZ javlja i da je White potvrdio kako će svaka osoba uključena u održavanje eventa, od boraca pa do sudaca, osoblja, predstavnika komisija..., biti testirana prije nego što im se dozvoli ulazak u dvoranu.

"Pobrinut ćemo se da svi budu sigurni prije, za vrijeme i nakon borbi", samouvjereno će Dana.

Posljednjih se dana pričalo i da Joe Rogan neće komentirati UFC 249, ali to izgleda neće biti slučaj - "To je sra*e, bit će tamo", poručio je White u intervjuu za TMZ.

Linker
19. travanj 2024 08:42