UFC

(VIDEO) Cain Velasquez oduševio atraktivnim potezima na nastupu u New Yorku

screenshot
 screenshot
Cain Velasquez sve više oduševljava svojim 'lucha libre' nastupima. Novi se dogodio u New Yorku gde je pokazao nekoliko poteza za koje treba itekako puno vještine i treninga. Pogledajte ih.

Rijetko tko je očekivao kako će se Cain Velasquez ovako ozbiljno prihvatiti karijere kečera, no bit će da mu se to toliko svidjelo da je sam odabrao sve podići na jedan visoki nivo. Već u svom debi nastupu pokazao je nekoliko zanimljivih akrobacija, no sad je napravio nešto još atraktivnije. Tijekom gostovanja AAA promocije za koju nastupa u New Yorku, pokazao neke poteze koji su poznavatelje te vještine ostavili bez teksta.

Prvi potez kojim je bivši UFC prvak teške kategorije oduševio krcate tribine bio je skok iz kuta ringa među nekoliko luchadora koji su se nalazili izvan njega.

Nakon toga je izveo nešto još impresivnije, potez koji se u svijetu profesionalnog hrvanja naziva "cutter".

Velasquez je nedavno objavio kako nema namjeru službeno završavati MMA karijeru, odnosno kako vjeruje da će se vratiti u Octagon. No, isto tako je dodao kako trenutno uživa kao luchador, a čini se da to i jako dobro ide od ruke.

Linker
23. travanj 2024 23:35