UFC

(VIDEO) Cejudo i Valentina se susreli licem u licem pa 'zakopali ratnu sjekiru'

Henry Cejudo i Valentina Shevchenko
 Instagram
Nakon tri tjedna prepucavanja preko društvenih mreža, Henry Cejudo i Valentina Shevchenko našli su se licem u lice. Dogodilo se to u Abu Dhabiju, tijekom događanja vezanih uz UFC 242 event i tamo su dobili priliku razriješiti pitanje "međuspolnog prvaka'. Pogledajte kako je to prošlo, odnosno je li Valentina 'savila koljeno' pred Triple C-em.

Prvakinja UFC-ove muha kategorije nalazi se u Abu Dhabiju kao UFC-ova gošća na velikoj UFC 242 priredbi, jednako kao prvak muha i bantam kategorije, Henry Cejudo. Tako je vrlo realna bila situacija u kojoj će se njih dvoje susresti i to nakon tri tjedna prepucavanja putem društvenih mreža, koja su krenula nedugo nakon što je Valentina obranila titulu pobjedom protiv Liz Carmouche u Urugvaju.

I to se dogodilo. Našli su se Valentina i Cejudo zajedno u VIP sekciji tijekom jednog događanja u Abu Dhabiju, a to je bila savršena prilika da razriješe ono što imaju između sebe. Ako su ikad zapravo i imali. U kratkom video ispod odlomka pogledajte što se dogodilo.

Sve je naravno završilo kvalitetnom zafrkancijom, kakva je uostalom i cijela situacija od početka. Dobili su Valentina i Henry mjesta u MMA medijima. Bizarnom metodom, no izgleda da u slučaju Cejuda cilj opravdava sredstvo. U svakom slučaju je medijima zanimljiviji od Demetriousa Johnsona, koji se s njima zapravo nije puno niti bavio. "Tripe C" zato cijelo vrijeme pronalazi načine kako da ostane aktualan, što je zapravo poželjno. "King of Cringe"? Vjerojatno, ali čini se da mu ne smeta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

They meet in real life.

Objavu dijeli 3 (@3nockout)

Linker
24. travanj 2024 01:04