UFC

(VIDEO) Cejudo popljuvao McGregora i njegov video: 'Evo, upravo je tu problem, Gaethje će te uništiti'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Henry Cejudo odlučio je preko društvenih mreža žestoko kritizirati Conora McGregora, a inspiraciju je izgleda pronašao u videu koji je Irac objavio sa svojih priprema u izolaciji.

Još smo u subotu pisali o McGregorovom videu koji nam daje mali uvid u njegove pripreme i koji nam prikazuje kako bivši dvostruki UFC-ov prvak brusi formu i radi na svojim ručnim tehnikama. A tu je, ako pitate Cejuda, njegov najveći problem.

"Evo, upravo je tu problem! Ti bi trebao raditi na svojoj obrani od rušenja #Mctapper. Justin Gaethje bi te uništio u prvoj rundi! #pussycat", napisao je Cejudo u odgovoru na McGregorov video koji je preko Twittera podijelio ESPN.

Ovdje je važno spomenuti kako je Cejudo klijent Dominance MMA-a, agencije koja predstavlja Gaethjea, ali i čitav niz poznatih boraca poput Khabiba Nurmagomedova.

McGregor se, podsjetimo, početkom godine vratio u akciju i na UFC-u 246 za svega 40 sekundi zaustavio Donalda Cerronea. Njegova želja je jasna - to je revanš s aktualnim prvakom Khabibom Nurmagomedovom. Smjer je to u kojem se želi kretati i UFC, ali u posljednje vrijeme sve se više piše i o Gaethjeu kao potencijalnom protivniku Irske zvijezde.

Linker
24. travanj 2024 02:23