UFC

(VIDEO) Conor McGregor: Moj grappling je fenomenalan, ali ništa nije bolje od nokauta

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor spreman je za prvi ulazak u oktogon nakon više od godine dana i poraza od Khabiba Nurmagomedova. U nedjelju rano ujutro (po hrvatskom vremenu) borit će se protiv Donalda Cerronea na UFC 246 priredbi u Las Vegasu.

Uoči povratničkog meča McGregor je sjeo pred UFC-ove i kamere i otkrio kako se osjeća, po čemu je ova borba drugačija te što očekuje protiv "Cowboya", prema kojemu je pokazao neobično mnogo poštovanja.

"I bez animoziteta se osjećam isto. Spremam se za borbu. Osjećaj je isti. Poštujem Donalda. Velika je to promjena za mene, ali iznutra se osjećam jednako kao i prije. Bit će to napeta borba", rekao je McGregor i dodao: "Sretan sam, odradio sam ugodan kamp ovaj put, sretan sam što sam ovdje i što sam se vratio".

Bivši prvak u dvije UFC-ove kategorije opisao je koliko uživa u treninzima u UFC-ovom institutu u Las Vegasu, a objasnio je i zašto je uoči puta u SAD u tim ubacio i boksačke trenere iz Crumlina. "Osjećao sam da mi je potrebno njihovo znanje", rekao je Conor.

Mnogi MMA borci i analitičari vjeruju da je Cerrone u prednosti ako borba ode u parter, no McGregor tvrdi da je već pokazao svoje vještine u ranijim mečevima.

"Moj grappling je fenomenalan, moj MMA grappling je fenomenalan. Pripremio sam se na to. Što god se dogodi - dogodi se. Ne bih volio pobijediti submissionom... Ma volio bih upisati još jedan submission, imam ih nekoliko u karijeri. Ali, ništa nije bolje od nokauta", poručio je McGregor i dodao: "Spreman sam za rat ako to želi".

Linker
25. travanj 2024 15:52