UFC

(VIDEO) Conor McGregor prihvatio izazov otvaranja boce kružnim udarcem nogom

Conor McGregor
Nakon što je Max Holloway oduševio MMA zajednicom snimkom na kojoj kružnim udarcem nogom otvara bocu, mnogi su ga odlučili popratiti. Svakako najzanimljivije ime je Conor McGregor. Pogledajte na koji je način to izveo, nakon čega je na isto izazvao Floyda Mayweathera.

McGregor ipak nije ovim putem kao inspiraciju imao Hollowaya, kojeg je popratila glazbena zvijezda John Mayer. On je u svojoj objavio označio Jasona Stathama, koji je također dan ranije uspio u ovom izazovu. Britanska filmska superzvijezda odradila je to na vrhu zgrade, dok se McGregor ipak odlučio za dvorište.

No, izazov je uspješno izveo, dok mu je kao rekvizit poslužila boca vode. Očekivali ste da će ovako nešto napraviti na boci svog viskija? Ipak ne, ali on mu je cijelo vrijeme bio u ruci i poslužio je kao rekvizit za iduću radnju. Nju ipak nismo vidjeli, no možemo pretpostaviti. Osim toga, bitno je navesto kako je na kraju odlučio izazvati Floyda Mayweathera da napravi isto.

Conor McGregor trenutno još uvijek odmara i uživa u svemu što je kroz posljednje četiri godine zaradio. Posao s viskijem ide mu i više nego dobro, no neka želja za borbom cijelo se vrijeme primijeti. No, jasno je kako će se njega za tako što ubuduće morati i više nego dobro platiti. Čak se postavlja pitanje hoće li uz nove uvjete UFC-u uopće biti isplativ kao nekad, odnosno hoće li im donositi jednaku zaradu kao za neke ranije borbe.

Linker
25. travanj 2024 19:17