UFC

(VIDEO) Cormier ima Stipu na pameti čak i dok prenosi borbe drugih boraca

Brendan Fitzgerald, Michael Bisping i Daniel Cormier
 screenshot
Pomalo komična, ali vrlo zanimljiva situacija dogodila se tijekom prijenosa UFC Fight Night 166 priredbe, odnosno tijekom njene glavne borbe u kojoj su se našli Curtis Blaydes i Junior Dos Santosa. Jedan od komentatora bio je Daniel Cormier koji je ničim izazvan odjednom Dos Santosa nazvao Miočićem!

Riječ je o situaciji sa sredine prve runde, dok se događala akcija na sredini borilišta. Cormier je pokušao objasniti što Junior Dos Santosa mora napraviti u tom trenutku, ali je umjesto Junior rekao Stipe. Nije se stigao ispraviti, a "kao na volej" dočekao ga je kolega Michael Bisping, uvijek spreman na provokaciju. Došlo je do smijeha i situacije u kojoj se Cormier pokušao izvući, ali Bisping je bio neumoljiv.

Spomenuta situacija nije promakla MMA fanovima koji su iskoristili priliku pokrenuti raspravu na Redditu. Video i komentare pogledajte na OVOM linku.

Cormier je ovime samo otkrio kako vjerojatno vrlo često razmišlja o Stipi i o revanšu kojim bi pokušao ispraviti ono što mu nije uspjelo u kolovozu prošle godine. Imao se želju umiroviti kao prvak, ali Stipe mu je udarcima u jetru to onemogućio. Cormier sad čeka treću borbu, što je i želja promocije, no ako se pita Stipu, on otvoreno gleda prema drugim opcijama. Osim toga, ne namjerava se vratiti sve dok mu se vid, oštećen Cormierovim ubodima prstima, u potpunosti ne vrati u savršeno stanje.

Linker
20. travanj 2024 04:47