UFC

(VIDEO) Costa provocira Jonesa: 'Bones i njegov pas u potrazi za kokainom'

Paulo Costa
 Screenshot (YouTube, UFC)
Paulo Costa odjednom je odlučio provocirati Jona Jonesa s porukama preko društvenih mreža

Jon Jones posljednjih je dana zbog svog sukoba s UFC-om jedna od glavnih tema u MMA krugovima, a takvu je situaciju za vlastitu promociju izgleda odlučio iskoristiti i jedan od najboljih boraca srednje kategorije - Paulo Costa.

Brazilski je nokauter prvo preko Twittera objavio jedan video s Jonesom i uz njega ostavio poruku:

"Jon Bones i njegov pas u potrazi za kokainom", a potom je i s više od tjedan dana zakašnjenja reagirao na jednu Jonesovu poruku nastalu u trenucima kada je 'Bones' najavio napuštanje titule u poluteškoj kategoriji.

Podsjetimo, američki prvak posljednjeg je dana svibnja šokirao fanove porukom u kojoj je UFC-u poručio da se odriče titule, a usput im i savjetovao neke buduće korake.

"Reyes protiv Jana za titulu UFC-ovog prvaka poluteške kategorije. U ovom trenutku nemam ništa za dobiti borbom protiv bilo kojeg od njih. Javite mi ako želite dogovoriti neki datum u 2021. godini za borbu protiv Adesanye. Nadam se da ćete do tada biti spremni platiti", napisao je tada, između ostalog, Jones.

Ali Costa izgleda ima nešto drugačije planove...

"Oprosti JJ, ali ja ću izbrisati Izzyja u 2020., a u 2021. godini ću izbrisati sve pred sobom. Ostani u mirovini", poručio je 'Borrachinha' Jonesu.

Podsjetimo, ako se sve odvije prema planu, neporaženi Costa (13-0) trebao bi u svom idućem nastupu napasti titulu aktualnog prvaka u srednjoj kategoriji - Israela Adesanye, ali datum i lokacija njihovog okršaja još uvijek nisu službeno potvrđeni.

Linker
19. travanj 2024 08:57