UFC

(VIDEO) Cyborg objavila snimku susreta s Whiteom: 'Prestati lagati, znaš da želim revanš!'

Cris Cyborg i Dana White
 screenshot
Cris Cyborg je svoju cijelu UFC 240 avanturu popratila video serijalom koji ju je pratio od priprema za borbu do samog kraja iste. Sad je izašla posljednja epizoda, posvećena danu kad se UFC 240 održao, a najzanimljiviji dio pripada susretu brazilske borkinje i predsjednika UFC-a u "backstageu".

Ova epizoda prati Cyborg od posljednjeg razgovora s trenerom Jasonom Parillom u hotelskoj sobi, preko puta do dvorane pa do samog čekanja u svlačionici dok napokon ne krene prema Octagonu. Možemo vidjeti posljednje zagrijavanje, borbu s nervozom koju donosi borba i sam put prema kavezu iz tzv. "trećeg lica".

Borba naravno nije prikazana, ali možemo vidjeti kako je izgledao tretman prve posjekotine koju je Cyborg zaradila u karijeri. Nakon toga je odradila razgovor s reporterkom Megan Olivi, a onda je uslijedio susret s Danom Whiteom. Predsjednik UFC-a joj je čestitao, da bi mu ona nakon toga rekla da moraju razgovarati, na što je on potvrdno kimnuo glavom. Ipak, tu nije sve stalo. Borkinja je onda rekla svom šefu kako mu je slala poruke da želi revanš protiv Amande Nunes i pitala ga je zašto laže. Whiteu je, znajući da ga snimaju kamere, bile vrlo neugodno, ali se pokušao izvući svojim verbalnim vještinama.

Na kraju vidimo dio posvećen plemenu u Africi za kojeg se brine MMA borac Justin Wren, a Cyborg je istom pomogla doniranjem dva bunara. Brazilka ima veliko srce, to smo znali već od prije.

Linker
19. travanj 2024 22:15