UFC

(VIDEO) Dan Hardy odabrao deset najdražih UFC borbi prošle dekade

MacDonald vs. Lawler
 screenshot/Facebook
Krajem prošle godine i početkom ove mogli smo svjedočiti sjajnim pregledima najzanimljivijih događaja prošle dekade. No, tko bi rekao da ćemo možda najbolji od njih dobiti pred kraj veljače. Pogledajte kojih je to deset borbi Dan Hardy odabrao kao svoje najdraže od 2010. do 2019. godine te kako je svaku od njih objasnio. Ovaj video BT Sporta uistinu je pravi dragulj.

U mnoštvu sjajnih borbi kojima smo imali priliku svjedočiti, a u nekima od njih je i sam "Outlaw" nastupio, nije lako odabrati onu jednu skupinu koja se istaknula ispred drugih. Ipak, Hardy se prihvatio te misije te je posložio kompilaciju na koju će zapravo rijetko tko imati većih zamjerki.

Ovdje su borbe za titulu prvaka, klasici na pet rundi, borbe koje su suce stavile na težak ispit, ali i neke borbe koje su na nevjerojatne načine završile. Hardy je za svaku od njih objasnio zašto je odabrao baš nju i što je u toj borbi bilo toliko posebno da se ona nađe na ovom popisu. Naravno, uvijek će biti onih koji će reći da je neka druga borba tu trebala pronaći svoje mjesto, no koji od ovih deset klasika izbaciti? Najbolje je samo sjesti i uživati.

Nećemo vam ništa otkrivati, pogledajte što je to Hardy odabrao.

Linker
24. travanj 2024 15:53