UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je White ispravio nepravdu i UFC-ovom prvaku donio vreću punu novca

Deiveson Figueiredo i Dana White
 screenshot
Dana White odlučio je ispraviti ono što je nazvao svojom velikom pogreškom nakon UFC 255 priredbe

Iako je na UFC 255 priredbi obranio titulu muha kategorije impresivnom pobjedom nad Alexom Perezom prekidom u prvoj rundi, Deiveson Figueiredo nije bio nagrađen s 50 tisuća dolara bonusa za najbolju izvedbu. Isti su pripali Antonini Shevchenko i Joaquinu Buckleyu, što je mnoge zapravo začudilo, gledajući na to da je prvak od početka borbe prezentirao atraktivan nastup, a jednako atraktivno ga je i završio.

Ipak, White je shvatio kako je napravio pogrešku i odlučio ju je ispraviti. Na sastanak je pozvao Figueireda i njegovog menadžera Walida Ismaela, a onda je borcu uručio vrećicu iz koje je on izvadio snop dolarskih novčanica.

"Za**bao sam. Napravio sam pogrešku", rekao je White uz veliki osmjeh na licu, dok je gledao prema oduševljenom Brazilcu.

Osim ove nagrade, White je toliko bio oduševljen Deivesonovim nastupom da je odlučio njegovom borbom pokušati spasiti idući PPV event. Tako će se Figueiredo ponovno boriti 12. prosinca na UFC 256 priredbi, a titulu će napasti Brandon Moreno. Moreno je također nastupio prošlog vikenda te je uz nimalo manje impresivnu izvedbu savladao Brandona Royvala. Meksikanac je smatrao kako je već na UFC 255 trebao dobiti priliku boriti se za titulu pa nije dugo razmišljao o prihvaćanju borbe.

"Daico" je tako ostao u Las Vegasu, gdje se priprema u UFC-ovom institutu, a iznenađenje poput ovog koje mu je priuštio White će mu svakako olakšati boravak i pripreme za ekspresnu obranu titule.

Linker
20. travanj 2024 03:34