UFC

(VIDEO) Dana White zaposlio djevojku koja je postala viralni hit

Summer Tapasa-Sataraka i Dana White
 Screenshot (Twitter)
Ponudu za posao dobila je još početkom godine, dobro je o svemu razmislila i na kraju pristala

Djevojka s Havaja koja je krajem prošle godine zaustavila lopova dok je krao opremu iz Best Buy trgovine prihvatila je ponudu Dane Whitea, spakirala kofere i stigla u Las Vegas na novo radno mjesto.

Summer Tapasa-Sataraka svojom je hrabrošću mnoge oduševila, ali izgleda ne i svog tadašnjeg poslodavca koji joj je uručio otkaz. No, kada je početkom ove godine video njenog pothvata isplivao u javnost, White je odmah poručio - "Želim da radi za mene!".

"Prepoznala sam ga čim je ušao u dućan, držala sam ga na oku preko kamera. Opet je htio ukrasti isti zvučnik, kada me spazio, pokušao je pobjeći. Jedan je izlaz bio blokiran pa je pokušao izaći na izlaz koji je bio blizu mene. A ja sam si u sebi pomislila - e nećeš danas! Nisam to napravila za nekoga! Ne sigurno za Best Buy! Ne za menadžere ili korporaciju. Ovo sam napravila jer taj čovjek mora shvatiti da mora prestati to raditi", opisala je u siječnju Summer spomenuti incident.

"Ludi ste u Best Buyu! Trebali ste je zadržati, a sada ću vam je ukrasti! Napravit ću je*enu rock zvijezdu od nje, vidjet ćemo što će se dogoditi", govorio je tada predsjednik UFC-a, a ovoga se četvrtka pohvalio novim licem u svojoj organizaciji.

"Doveo sam je u Las Vegas, ponudio posao, ona se potom vratila na Havaje kako bi o svemu razmislila i na kraju odlučila da će raditi za UFC. A svi vi koji se mislite zaje*avati s UFC-om, dobit ćete po guzici od Summer", kazao je White u novom videu.

Oglasila se potom i junakinja ove priče:

"Radim za UFC sada već osam dana i nadam se da će moja karijera napredovati", poručila je u kratkom obraćanju Summer.

Linker
26. travanj 2024 12:40