UFC

(VIDEO) Darren Till posljednjom objavom razočarao fanove

Darren Till
 screenshot/Youtube
Iako se pretpostavljalo kako bi Darren Till mogao pronaći svoje mjesto na programu UFC Fight Night 171, koji se 21. ožujka održava u Londonu, najpopularniji britanski UFC borac sad je konačno potvrdio kako se to neće dogoditi.

Till je na Instagramu objavio snimku s treninga na kojoj se obratio fanovima s ciljem da otkrije kako se neće boriti u londonskoj O2 Areni. S njim u dvorani bili su borci Tom Aspinall i Mike Grundy koji će za razliku od njega tamo nastupiti.

"Ovdje sam na treningu kod 'Colin the caffera' i gledam koliko truda ulaže za borbe na UFC London eventu. I ja radim punom parom iako se tamo neću boriti. Tu sam da bih momcima pružio sto posto od sebe, kao što oni inače pružaju meni. 21. ožujka bit ću tamo i navijati", rekao je Till prije nego je ostavio kameru još neko vrijeme uključenu.

Tako je konačno potvrđeno da Tilla nećemo gledati još neko vrijeme. Zanimljivo, on je bio najavljen kao zamjenski protivnik za Jareda Cannoniera na UFC 248 eventu 7. ožujka, no UFC je već isti dan javio kako se Darren ozlijedio. On je kasnije ozljedu opovrgnuo rekavši kako je stvar financijske prirode. Tražio je dodatak na honorar budući da bi borbu prihvatio na "short notice", što mu UFC nije omogućio.

Što se tiče spomenute dvojice kolega. Aspinall je teškaš debitant i borit će se protiv Raphaela Pessoe, dok će se Grundy, inače borac perolake kategorije, boriti protiv Makwana Amirkhanija.

Linker
23. travanj 2024 10:13