UFC

(VIDEO) Derrick Lewis i sin umalo nastradali u prometnoj nesreći pred vlastitim domom

 screenshot/Instagram
UFC-ov borac Derrick Lewis imao je poprilično sreće tijekom neopreznog upravljanja vozilom

UFC-ov teškaš Derrick Lewis postavio je na svoj Instagram profil, na kojem ga prati 1.8 milijuna ljudi, snimku na kojoj vidimo incident koji je mogao završiti puno gore nego što je. Naime, Lewis je svog malodobnog sina odlučio provozati na četverokotaču/quadu, no tijekom procesa nije pripazio na to u kakvom je vozilo ostavio stadiju.

Malo nakon što je sina podigao u krilo, vozilo se pokrenulo, udarilo u drvo pokraj Lewisove kuće te se okrenulo za 180 stupnjeva. Kako je Lewis uspio zadržati vozilu da ne padne, i to u trenucima kad se već nagelo na bočne kotače, teško je zaključiti. Srećom, sve je završilo puno bolje nego što je moglo.

"Dobro smo", sve je što je Lewis napisao u komentaru snimke, a onda je dobio komentare Dane Whitea i Jona Jonesa, koji je posebno bio zabrinut za mališana te je izjavio kako se nada da se nije previše preplašio.

Ispod teksta možete vidjeti kako je to izgledalo. Lewis je inače trenutno na odmoru nakon uspješno odrađene borbe protiv Alekseija Oleinika te bi uskoro trebao krenuti pripremati se za iduću borbu, svakako jednu od najvažnijih u karijeri. 28. studenog borit će se protiv Curtisa Blaydesa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

We’re OK

Objavu dijeli Derrick Lewis (@thebeastufc)

Linker
15. travanj 2024 15:07