UFC

(VIDEO) Do sada neviđene scene nakon UFC 247 borbi, Jones i Reyes se častili komplimentima

Jon Jones i Dominick Reyes
 screenshot/Youtube
UFC 247 'Thrill and the Agony' kao i uvijek kad je u pitanju ovaj UFC serijal donosi do sada neviđene scene nakon borbi. Pogledajte komunikaciju Derricka Lewisa i Ilira Latifija u 'backstageu', reakcije tima Valentine Shevchenko te što su Jones i Reyes jedan drugom govorili prije izlaska iz Octagona.

UFC je ovog puta bio vrlo darežljiv pa je u "sneak peaku" na Youtubeu ponuđeno čak 11 minuta od ukupno 19 koliko traje cijela epizoda objavljena na Fight Pass servisu. Cijeli segmenti posvećeni glavne tri borbe poklonjeni su fanovima, koji su tim putem imali što vidjeti.

Za početak je tu borba Derricka Lewisa i Ilira Latifija, nakon koje možemo vidjeti reakcije u Octagonu i oko njega, ali i srdačan razgovor ova dva ratnika u backstageu. Odmah iza toga pratimo reakcije s još jednog uvjerljivo slavlja Valentine Shevchenko. Ili "Talentine", kako ju je nehotično ili namjerno nazvao UFC-ov komentator Jon Anik (na 2:19 u videu).

Naravno, najviše vremena i prostora dobila je borba Jona Jonesa i Dominicka Reyesa. Pratimo reakcije kuteva i obitelji boraca, a svima je zajedničko bilo to da su bili uvjereni u pobjedu svog borca, prijatelja ili člana obitelji. Nakon proglašenja te danih izjava Jones i Reyes su srdačno porazgovarali uz puno komplimenata koje su jedan drugom podijelili.

Na samom kraju pratimo Jonesa i Reyesa na putu prema svlačionici te tijekom susreta sa svojim najmilijima. Reyes je bio zadovoljan svime te je otkrio kako mu nedostaje tek pojas oko pasa, dok je Jones uvjeren kako je još jednom pokazao što znači biti prvak. Pogledajte!

Linker
23. travanj 2024 16:30