UFC

(VIDEO) Fan zahtjevom zatekao Jonesa: 'Čovječe, zavada s DC-jem je gotova'

 Screenshot (YouTube, UFC)
Iz UFC-a nam je stigla i treća epizoda Embedded serijala za veliku UFC 247 priredbu koja će se ovog vikenda održati u Houstonu.

Nova epizoda kreće s Valentinom Shevchenko koja je na jedan drugi način opravdala svoj nadimak ('Bullet'). Kadrovi se potom sele na njenu izazivačicu Katlyn Chookagian, ona se pak odlučila na malo opušteniji dan uz šetnju plažom.

Dio posvećen izazivaču Dominicku Reyesu pokazuje nam njegove posljednje pripreme za Jona Jonesa. "Osjećam se fantastično. Toliko sam opasan, sve je na svom mjestu...", poručio je Reyes koji je uvjeren da će u noći sa subote na nedjelju šokirati svijet.

Aktualni prvak Jones u Houston je, prema njegovim riječima, stigao s otprilike 98 i pol kilograma, što je nekih 3-4 manje nego obično.

"Bit ću malo manji nego inače, ali osjećam se snažno i mislim da nekoliko kilograma neće napraviti preveliku razliku. Ovdje će se raditi o izdržljivosti, brzini i agilnosti. A vjerujem da u tim segmentima imam prednost", izjavio je Jones u kamere.

Zanimljiva situacija dogodila se u trenucima kad je jedan fan od Jonesa zatražio autogram, ali i da ostavi jednu uvredljivu poruku za svog rivala Daniela Cormiera.

"O čovječe, zavada između mene i DC-ja je gotova", glasio je komentar Jonesa koji je glasno odjeknuo borilačkom zajednicom.

Linker
17. travanj 2024 00:43