UFC

(VIDEO) 'Felicia, mogu li te zamoliti za fotografiju?'

Felicia Spencer i Frankie Edgar
Bliži se vikend, zajedno s njim i UFC 240 priredba. Tako se nastavlja serijal UFC 240 Embedded, koji je sad dobio svoju treću epizodu.

Kamera i dalje prati samo četiri glavne zvijezde ove priredbe, a prva na redu ovog puta je bila Felicia Spencer koja je prije puta u rodnu Kanadu mladim polaznicima svog kluba podijelila unaprjeđenja. Otkriveno je kako je veliki fan svoje protivnice Cris Cyborg i da zbog toga o njoj zna jako puno te će to pokušati iskoristiti.

Max Holloway i dalje je jako dobro raspoložen, otkriva grad u kojem će se boriti, a ovog puta se slikao sa Stanley Cup trofejem u centru gradu. Felicia Spencer i Frankie Edgar našli su se na istom aerodromu u Torontu, a njen zaručnik zatražio je Edgara fotografiju. Felicia je veliki fan koja se još uvijek tako ponaša pa joj je bilo neugodno otići fotografirati se i sama.

Druga polovica epizode događa se u hotelu, a zanimljiv dio nje onaj je kad je Felicijin zaručnik došao do Edgara i zamolio ga da joj priđe i on nju pita za fotografiju. Tamo je nastala vrlo zanimljiva i simpatična scena. Sam kraj epizode posvećen je kratkom posjetu treninga Maxa Hollowaya, kao i treningu Frankieja Edgara.

Linker
24. travanj 2024 23:02