UFC

(VIDEO) Fergusonov šou u bolnici: Stradala mu orbitalna kost, ali uz ples se proslavila i jedna dobra vijest

Tony Ferguson
 Instagram
Možda će Tonyju Fergusonu trebati neko vrijeme da se fizički oporavi od borbe s Justinom Gaethjeom, ali čini se da se psihički vrlo brzo vratio u svoje uobičajeno stanje.

Tony Ferguson proteklog je vikenda doživio prvi poraz još od 2012. godine i meča s Michaelom Johnsonom. Od 'El Cucuyja' je u Jacksonvilleu bio uspješniji Justin Gaethje koji je nakon intervencije suca u petoj rundi stigao do privremenog pojasa lake kategorije.

Bio je to jedan odličan dvoboj u kojem je Gaethje briljirao, a Ferguson još jednom pokazao koliko je čvrst tip. Jedan od najboljih boraca svijeta odbijao je pasti iako je primio na desetke udaraca koje mnogi ne bi ni približno dobro podnijeli. Ali sve to je imalo svoju cijenu...

Naime, odmah nakon završetka glavne borbe UFC 249 priredbe Fergusona su prevezli u bolnicu, a tamo mu je, kako javljaju američki mediji, puknuće orbitalne kosti.

No, ako ste mislili da je takva ozljeda slomila Tonyjev duh, gadno ste se prevarili. Naime, 36-godišnji Amerikanac će čini se ubrzo biti pušten iz bolnice, a jednu takvu vijest proslavio je onako kako najbolje zna - uz ples i osmijeh na licu.

Linker
22. travanj 2024 02:43