UFC

(VIDEO) Genijalnom najavom se uvjerite zašto fanovi ne mogu dočekati subotnji UFC 248

 screenshot/Youtube
Ispred nas je UFC 248 countdown, tradicionalna najbolja, najdetaljnija i najduža najava UFC PPV evenata. Pogledajte i uvjerite se zašto fanovi ne mogu dočekati vikend i trenutak kad će se održati dvije važne borbe za naslov UFC prvaka, odnosno prvakinje.

Kako se UFC 248 priredba bliži, tako je sve manje onih kojima smeta činjenica što je Yoel Romero dobio priliku napasti titulu prvaka unatoč tome što se nalazi u nizu od dva poraza. Nakon ozljede Paula Coste jednostavno nije bilo druge solucije za Adesanyu, koji se htio boriti, a i sam je zatražio Romera upravo zbog toga što se radi o protivniku kojeg nitko ne želi. Automatski je sve više onih koji s uzbuđenjem čekaju vidjeti što će ovaj stilski različiti dvojac ponuditi.

Osim toga, analitičari smatraju kako je Romero po više kritarija najgori mogući protivnik za UFC-ovog prvaka srednje kategorije i kako bi mu mogao stvoriti problema na koje ovaj neće imati odgovor. 42-godišnjem Kubancu, borcu nakon kojeg niti jedan protivnik iz Octagona nije izašao jednak, ovo je možda i posljednja prilika za uspeti se na tron i on ju ne namjerava propustiti. S druge strane, Adesanya ovom borbom namjerava nastaviti graditi ostavštinu borca koji od nikoga nije bježao i koji je počistio sve ispred sebe. Za sada mu to ide jako dobro.

Mjesto u sunaslovnoj borbi pripada jednom od najzanimljivijih ogleda ženske muha kategorije do sada. Joanna Jedrzejczyk pokušat će se nakon dvije i pol godine vratiti na tron kategorije kojom je dugo vladala i čijih većinu rekorda i dalje ima pored svog imena. No, Weili Zhang ne namjerava biti kratkotrajna prvakinja i ovu borbu zapravo vidi kao početak potvrđivanja kako je upravo ona najbolja borkinja svijeta. Iza sebe ima svoju cijelu domovinu i namjerava biti predstavnica nove MMA velesile, kakvom Kinu želi učiniti.

Joanna ima svu potrebnu motivaciju za vratiti se na tron. No, hoće li joj to biti dovoljno protiv borkinje koja je već iznenadila sve do sada?

Linker
26. travanj 2024 18:42