UFC

(VIDEO) Henry Cejudo prozvao Cruza na najbizarniji način ikad

Henry Cejudo
 Instagram
Henry Cejudo nastavlja šokirati ili uveseljavati (ovisi kako gledate) svoje Instagram pratitelje sve samo ne običnim objavama. Posljednja je ona u kojoj je prozvao Dominicka Cruza na način koji možemo nazvati bizarnim čak i u njegovom slučaju.

"King of cringe" uistinu bi trebao biti pravi nadimak za Henryja Cejuda. Nakon što je posljednjih dana zabavljao borilačku javnost prozivanjem Valentine Shevchenko, sad se okrenuo ipak malo normalnijim imenima. No, na najbizarniji način do sad. Video koji je snimio i postavio na Instagram sve je samo ne nešto do sada viđeno.

Naime, Cejudo je svoja tri pojasa prvaka (jedan stari i dva nova) postavio na krevet, na njih je stavio pelene i bočicu te istima čitao priču za spavanje.

"Triple C je na kraju postao bogat i slavan, postao je najbolji borac u povijesti", rekao je Cejudo prije nego je zaklopio knjigu, da bi se okrenuo jednoj peleni: "Jao, što to smrdi. TJ se opet usrao."

Nakon što je uklonio pelenu, tu je zapravo sve tek započelo. Tata je imao teške borbe u posljednjih godinu i pol dana. Pobijedio je Demetriousa Johnsona, najboljeg svih vremena. Pobijedio je TJ Dillashawa, najboljeg borca bantam kategorije svih vremena i pravog ubojicu u Marlonu Moraes. Tata sad treba laku borbu, nekoga koga bi mogao razbiti. Želim nekoga jednostavnog, ono što u hrvanju zovemo ribom. Zapravo, treba mi borba za zagrijavanje", rekao je Cejudo prije nego je pokazao svoju majicu na kojoj je pisalo ime bivšeg prvaka:

"Dominick Cruz, govoriš da si najbolji na svijetu, a nisi najbolji niti u Arizoni. Učini mi uslugu i dođi saviti koljeno."

Mislimo kako dalje ne treba komentirati, ionako ovo sve treba pogledati na videu, a on se nalazi ispod teksta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Bend the knee!

Objavu dijeli Henry Cejudo (@henry_cejudo)

Linker
19. travanj 2024 20:40