UFC

(VIDEO) Holloway: Ne želim zvučati kao loš gubitnik, ali mislim da sam pobijedio!

Max Holloway
 Screenshot (YouTube)
Max Holloway više nije UFC prvak! Noćas ga je u sunaslovnoj borbi UFC-a 245 s trona perolake kategorije skinuo Australac Alexander Volkanovski. Meč je otišao do konačnog sudačkog gonga, a suci su prednost dali izazivaču.

"Ne želim zvučati kao loš gubitnik, moram pogledati snimku, ali mislio sam da radim dovoljno. Ali, tu su određeni ljudi čije se mišljenje mora poštovati, a oni nisu meni bili skloni. Tako je, kako je! Vratit ću se, kao što sam rekao. Imam tek 28 godina, vratit ću se!", izjavio je Havajac na press konferenciji na kojoj se pojavio sa svojim sinom.

Upitan je li ga Volkanovski iznenadio nečime, "Blessed" odgovara:

"Niti najmanje. Najviše poštujem način na koji se Alex odnosio prema meču i prije samog meča. Da se trebao boriti za privremeni pojas, to bi i učinio. Da se trebao boriti protiv nekog rangiranog ispod sebe, i to bi on napravio! To je način na koji sam i ja došao do pojasa i na koji sam se penjao. Kada si prvak, ionako se boriš protiv svih koji su ispod tebe! A on je to ionako radio i zato to poštujem."

Što je sljedeće za bivšeg prvaka koji je u posljednja tri nastupa dva puta poražen. Podsjetimo na poraz i od Dustina Poiriera u meču za privremeni pojas više, lake kategorije...

"Sjest ću sa svojim timom, sjest ću s Danom Whiteom i vidjet ćemo što ćemo dalje!"

Kako je sam bodovao meč "iz Octagona"?

"Prvu rundu sam ja ispipavao teren, a on je učinio to što je učinio. Ja sam u drugoj preuzeo i mislio sam prije početka pete runde da vodim. Ali postoje samo tri mišljenja koja su bitna. Ne mogu plakati radi odluke sudaca. U 2020. ćete vidjeti novog mene!"

Revanš protiv Volkanovskog?

"Iskreno, moram prvo vidjeti sa svojim timom, moram pogledati meč, razgovarati s Danom. Ako me nazovu, tako će biti. Ako fanovi to traže... Ali kod nas je to timska odluka! Nisam ja tu sam, radi tima sam ovdje i moram prvo s njima razgovarati", odgovara Havajac.

Čitav intervju na press konferenciji nakon UFC-a 245 u Las Vegasu pogledajte u nastavku:

Linker
25. travanj 2024 08:48