UFC

(VIDEO) Hooker i Harris pokupili bonuse za sjajne nokaute, Greg Hardy ostao 'kratak'

Harris vs. Oleinik
Walt Harris i Dan Hooker zaradili su dodatnih 50.000 dolara bonusa za najbolju izvedbu UFC on ESPN 4 priredbe. Do toga su došli sjajnim nokautima, a Mario Bautista i Jin Soo Son nagrađeni su za borbu večeri. To bi značilo kako je unatoč poslu završenom u 45 sekundi, Greg Hardy ostao bez bonusa. Pogledajte sva tri spomenuta nokauta s UFC on ESPN 4 priredbe u San Antoniju.

Walt Harris je za samo 12 sekundi ugasio Alekseiu Oleiniku bilo kakvu šansu za budući uspon na vrh. Ruskom veteranu već su 42 godine, iza sebe ima gomilu borbi, a ovo mu je bio drugi poraz u nizu i treći u posljednjih pet borbi. S druge strane, Harris je došao do treće pobjede u nizu (bilo bi četiri da mu ona protiv Andreia Arlovskog nije oduzeta zbog pozitivnog doping testa) te do svog drugog bonusa za najbolju izvedbu.

Pobjedama se na impresivan način vratio i Dan Hooker. Borac s Novog Zelanda prekrasno je fintirao udarac desnom rukom da bi stvorio prostor za lijevu i time je završio borbu protiv Jamesa Vicka. On je tako došao do svoje pete pobjede u posljednjih šest nastupa i trećeg zarađenog bonusa, a i mjesto na rankingu lake kategorije bit će mu zadovoljavajuće.

Unatoč impresivnoj izvedbi, bonus nije zaradio Greg Hardy. Razlog je taj što je ovog puta UFC imao kome dati bonus za borbu večeri, a to su Mario Bautista i Jin Soo Son, koji su odradili beskompromisnih 15 minuta u svojoj borbi uvodnog programa. S druge strane, Hardy je sjajno obranio rušenje Juana Adamsa i u 45 sekundi borbe završio posao za nastavak svog uspona prema ozbiljnijim "MMA igračima".

Linker
25. travanj 2024 06:51