UFC

(VIDEO) 'Imamo protivnika, McGregor će se boriti tri puta u 2020. godini'

 Screenshot (YouTube)
Menadžer Conora McGregora Audie Attar potvrdio je da Irac već ima dogovorenog protivnika za povratničku borbu koja bi se trebala dogoditi 18. siječnja u Las Vegasu.

Attar i Tim Simpson, agenti iz Paradigm Sports Managementa, gostovali su u MMA Showu Ariela Helwanija te porazgovarli o nekim budućim planovima bivšeg dvostrukog prvaka.

"Imali smo za vikend jako produktivan razgovor s UFC-om. Znam da Conor ima dogovoren datum povrataka. Mi smo na isti pristali, a pristali smo i na protivnika. Nećemo ništa otkriti i sve ćete uskoro saznati. Ne vidim ništa što bi omelo realizaciju toga. Obje strane žele da se taj posao zaključi i to je u najboljem interesu za sve uključene u ovu priču i fanove koji su uzbuđeni zbog McGregorovog povratka", izjavio je Attar.

Donald Cerrone opcija je koja se najčešće spominje posljednjih tjedana...

"Sviđa mi se taj matchup. Sviđa mi se što i on radi na tome, a pored svega je i miljenik navijača. Riječ je o liku koji se uvijek dolazi boriti i koji zaslužuje meč poput ovog", komentirao je menadžer irske zvijezde pa otkrio i da bi se Conor mogao u 2020. boriti čak tri puta.

"On je zaista posvećen ovoj 'sezoni' i borit će se tri puta u 2020. godini. Zbilja se želi vratiti onome što zaista voli. U nadolazećim tjednima objavit ćemo više informacija", zaključio je Attar.

Linker
25. travanj 2024 02:42