(VIDEO) Iscrpljena Aspen Ladd u teškom stanju odradila vagu za UFC Sacramento

Svi borci su prošli vagu za UFC on ESPN+ 13 priredbu koja nas sutra očekuje u Sacramentu. No, to ne znači da je za sve prošlo bez poteškoća. Atletsku komisiju zabrinula je Aspen Ladd koja se na jutarnjem vaganju pojavila u teškom stanju.

Ladd je očito imala teško skidanje kila što se odmah vidjelo kada se pojavia na jutranjem vaganju. Borknja je odlučila skinuti svu odjeću sa sebe iako u konačnici nije iskoristila dodatnih pola kilograma dopuštenih u borbama koje nisu za titulu.

Ladd se tresla i lice joj se grčilo dok je član komisije namještao vagu. Nakon što je uspješno izvagana točno na 61 kilogram borkinja bantam kategorije se nakratko redehidrirala. Teško joj je bilo odjenuti se, a za fotografe je jedva pozirala i to pokraj vage. Ladd nije mogla niti sam hodati te joj ukazana pomoć dok je napuštala prostoriju.

Njezina protivnica Germaine de Randamie nije imala takvih problema. Bivša prvakinja iz Nizozemske s Ladd će se obračunati u glavnoj borbi večeri. Prije njih u akciju se nakon kratke mirovine vraća legendarni Urijah Faber. Osnivača Team Alpha Malea očekuje borba protiv Rickyja Simonsa.

Na glavnom programu nastupit će i sjajni Mirsad Bektić. On će u ovom meču morati proći kroz Josha Emmetta, Faberovog timskog kolegu koji je posljednja dva nastupa pokazao odličnu formu ostvarivši pobjede zastrašujućim nokautima.

Borci će još jedom stati na vagu i odraditi posljednje sučeljavanje na ceremonijalnom vaganju za fanove koje se održava tijekom noći po našem vremenu.

UFC on ESPN+ 13 rezultati vaganja (u lbs):

Glavne borbe

Germaine de Randamie (136) vs. Aspen Ladd (135)

Urijah Faber (135.5) vs. Ricky Simon (134.5)

Josh Emmett (146) vs. Mirsad Bektic (145)

Karl Roberson (185.5) vs. Wellington Turman (185)

Marvin Vettori (185.5) vs. Cezar Ferreira (185.5)

Uvodne borbe

John Allan (203) vs. Mike Rodriguez (204.5)

Andre Fili (145.5) vs. Sheymon Moraes (146)

Julianna Pena (135.5) vs. Nicco Montano (135.5)

Darren Elkins (145.5) vs. Ryan Hall (144.5)

Liu Pingyuan (136) vs. Jonathan Martinez (136)

Livinha Souza (116) vs. Brianna Van Buren (115)

Benito Lopez (136) vs. Vince Morales (135.5)

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!