UFC

(VIDEO) Iza kulisa medijskog druženja, službenog i ceremonijalnog vaganja

screenshot
 screenshot
Serijal najava UFC 241 priredbe zatvorit ćemo s posljednje dvije epizode Embedded serijala, u kojima pratimo događanja vezana uz medijski dan te službeno i ceremonijalno vaganje.

Četvrtak i petak dani su obrađeni u ove dvije epizode najavnog serijala nevjerojatno uzbudljive UFC priredbe, koju niti jedan pravi fan nema namjeru propustiti.

Na samom početku šeste epizode pratimo Daniela Cormiera tijekom gostovanja na bejzbol utakmici Cleveland Angelsa, nakon čega kamere sele u hotel gdje su se događale zapravo one glavne stvari. Tako pratimo trening Anthonyja Pettisa, Cormierov intervju s Dominickom Cruzom i Jonom Anikom, koji bi njima trebao poslužiti kao priprema za prijenos te srdačne susrete boraca u hodniku. Kraj epizode posvećen je medijskom druženju i sučeljavanjima koja su nakon toga uslijedila.

Uvijek je zanimljivo popratiti ovako nešto, prije svega radi procjene u kakvom se mentalnom stanju nalaze borci i borkinje koji za samo dva dana trebaju u Octagon pred više od 10.000 glasnih navijača.

Sedma epizoda u cijelosti pripada službenom i ceremonijalnom vaganju te prikazu tribina na kojima su Cormier i Miočić imali značajnu podršku.

Linker
27. travanj 2024 00:37