UFC

(VIDEO) Iza kulisa službenog i ceremonijalnog UFC 239 vaganja

Holly Holm i Amanda Nunes
Posljednju dozu nabrijavanja na UFC 239 donosi nam šesta epizoda Embedded serijala posvećenom priredbi do koje nas dijeli još samo nekoliko sati. Pogledajte službeno i ceremonijalno vaganje iz drugog kuta.

Opuštena epizoda predstavlja svojevrsno zatišje pred buru i donosi nam detaljniji pregled događanja jučerašnjeg dana. Prije svega se tu misli na službeno vaganje koje su svi uspješno prošli bez drame, da bi malo više napetosti ipak donijelo ono ceremonijalno. Ono zapravo služi za posljednju poruku fanovima kako je nadolazeći event nešto što se ne propušta.

I nama bi ova posljednja epizoda serijala trebala donijeti uvid u ono što se dogodilo, a tko zna, možda nekome pomogne i oko toga na koga večeras staviti svoje novce. Naravno, ukoliko se želite kladiti. 13 borbi je na rasporedu, a one prve uvodne počinju već u ponoć.

Nećemo previše dužiti. U iščekivanju eventa pogledajte ovu posljednje predigru. Posebno ukoliko namjeravate uz priredbu biti od prve borbe i ne možete dočekati da ista napokon krene.

Linker
25. travanj 2024 07:21