UFC

(VIDEO) Iza kulisa UFC 242: 'Nitko u karijeri nije mi pokazao respekta kao ti'

Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov
Tjedan dana nakon što je završio veliki UFC 242, UFC nas je još jednom podsjetio na sjajnu priredbu iz Abu Dhabiju. Na Fight Pass servisu objavljen je "The Thrill And The Agony", video kompilacija čije najzanimljivije djelove su postavili i na svoj Youtube kanal.

Cijeli "Thrill And The Agony" možete pogledati na servisu Fight Pass, dok je na Youtubeu postavljeno ono što se tiče glavne dvije borbe priredbe održane 7. rujna. Ono što je zajednično u vezi ove dvije borbe je velika doza međusobnog respekta među borcima.

"Možemo li ovo više ne ponavljati?", upitao je Paul Felder svog protivnika Edsona Barbozu nakon što mu je ovaj došao čestitati na sjajnoj borbi. Nakon toga možemo vidjeti kako su borci reagirali na proglašenje pobjednika. Vrlo zanimljiva i neizvjesna borba presuđena je u korist Feldera čime je njihov međusobni omjer doveden na 1:1. Tko zna, možda ipak budu organizirati treću borbu nakon ovakvog ishoda.

Još bolji je pogled na glavnu borbu priredbe. Prvo je sve okrenuto emocijama koje je Khabib Nurmagomedov doživio nakon što je borba završila, a onda pratimo razgovor njega i Dustina Poiriera u kavezu. Tu možemo vidjeti kako je došlo do razmjene majica i Khabibovog prijedloga da se iste prodaju i novci daju u dobrotvorne svrhe, odnosno Dustinovoj dobrotvornoj udruzi. Što je još UFC pokazao "iza kulisa" velike priredbe u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pogledajte u videu.

Linker
25. travanj 2024 06:47