UFC

(VIDEO) 'Izaći ću s pojasom oko pasa! And Still! Kvragu, još uvijek nisam navikao!'

Stipe Miočić.
 screenshot
Opuštanje, fotografiranje, snimanje izjava za uvodne izjave UFC 241 priredbe te na kraju otvoreni trening. To pratimo kroz petu epizodu UFC 241 Embeddeda.

Epizodu počinjemo s događanjima iz hotelske sobe Stipe Miočića, gdje možemo provjeriti kakva atmosfera vlada u njegovom timu i kakvu je to ozljedu doživio njegov trener Marcus Marinelli. Odmah nakon toga pratimo Daniela Cormiera na fotografiranju, a onda i Stipu Miočića tijekom snimanja izjave koja će se emitirati prije početka eventa.

"Večeras ću napraviti ono što inače radim. Ući u kavez, odraditi moj posao i izaći s pojasom oko pasa. And Still! Kvragu, nisam još navikao da nisam više prvak", rekao je Stipe, na kraju sve nasmijavši. Čini se kako se kroz prošlost navikao davati šablonsku izjavu, koja u ovom slučaju nije moguća.

Do kraja pratimo dolazak Natea Diaza u hotel, gdje mu se obraća UFC-ov Jeff Novitzky, nazvavši ga "Gospodin CBD", dok je sam kraj pripao otvorenom treningu. Cormiera je najavio njegov sin, Pettis je odradio vjerojatno najatraktivnije, dok je Miočiću prije njegovog izlaska rečeno kakve je Cormier imao izjave o njemu. Na kraju pratimo Natea Diaza i njegovo paljenje jointa iz do sada najboljeg kuta. Pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 18:58