UFC

(VIDEO) 'Ja sam onaj koji baca bombe, borbu sam spreman završiti ovdje istog trenutka'

Justin Gaethje
 screenshot/YouTube
Sudionici glavne četiri UFC 254 borbe protagonisti su četvrte UFC 254 Embedded epizode

Srijede 21. listopada je dan kojeg je UFC popratio u četvrtoj epizodi UFC 254 Embedded serijala. A kamere su bile uz četvoricu sudionika glavnih borbi. Na samom početku u sobi su posjetili Roberta Whittakera, koji namjerava doći do pobjede kojom bi izborio revanš protiv Israela Adesanye, a borbu je ovim putem najavio njegov trener. Nakon toga se prati trening u hotelskoj sobi Justina Gaethjea. Od UFC-ovog privremenog prvaka, koji se u subotu nada postati pravi, vidjeli smo i akrobacije.

Do kraja epizode vidjeli smo neke medijske aktivnosti, gdje vidimo razgovor Khabiba Nurmagomedova i Daniela Cormiera, koji je prvak spominjao na konferenciji za medije, a onda i zanimljivu izjavu Jareda Cannoniera, koji protiv Whittakera odlazi po priliku karijere.

"Ja ne moram uništiti Roberta ako to ne želim. No, srećom je moj pristup svakoj borbi takav. Ja sam spreman ovog trenutka baciti bombu i sve završiti. Ako si moj protivnik, ja bacam bombe. Moj je cilj uvijek isti. Dominirati, nametnuti protivniku svoju volju i završiti ga najbrže što mogu", rekao je Cannonier.

S istog medijskog druženja možemo pogledati Gaethjea, dok je kraj epizode posvećen spomenutoj konferenciji za medije, sučeljavanju te Gaethjeovom ostavljanju svog pojasa uz komentar: "Ne treba mi ovo, želim onaj tamo pojas."

Linker
19. travanj 2024 01:49