UFC

(VIDEO) Je li Cerrone ozlijeđen? Fanovi primjetili nezgodno šepanje 'Kauboja' i to ih brine

Donald Cerrone
 Screenshot/Youtube
Hoće li Donald Cerrone ozlijeđen ući u meč protiv Conora McGregora na UFC-u 246? Sudeći prema špekulacijama koje su se u više navrata pojavile u borilačkim kuloarima, čini se da "Kauboj" zaista ima stanovitih problema sa svojom nogom. Kakvih? Vjerojatno ćemo saznati tek nakon priredbe u Las Vegasu.

Tko bi lud propustio priliku dijeliti kavez s "Notoriousom" i pritom zaraditi daleko najveći novac u karijeri - novac s kojim ćete osigurati ostatak života? Vjerojatno i Cerrone tako razmišlja, a poslovično je poznat kao borac koji nikada ne otkazuje već zakazane mečeve. I upravo zato nema apsolutni nikakvih informacija o eventualnim problemima.

Špekulacije oko ozljede noge su se pojavile ovih dana kada je Cerrone u više navrata viđen kako šepa prilikom odrađivanja silnih PR obaveza koje mu je njegov poslodavac "navalio na leđa" od kada je stigao u Grad kocke. I tijekom druge epizode Embedded serijala se jasno vidi da "Kauboj" prilično "gadno" šepa dok sa svojim prijateljima hoda po Las Vegasu.

Za sada nema informacija o čemu se točno radi i koliko je ozbiljna eventualna ozljeda, ukoliko ona postoji. Fanovi se samo nadaju da će Cerrone u najboljoj formi odraditi meč protiv Conora McGregora i da nam u "main eventu" UFC-a 246 slijedi prava MMA poslastica.

"Znao sam da ćete se uhvatiti to. Ljudi su dobri. Odmah se spominjalo šepanje, a što ako sam samo tako hodao. Možda sam stao na lego kockicu? Imam dijete kod kuće. No, sve je u redu i ja sam potpuno dobro. Jednostavno sam tog dana nezgodno udario fokuser", rekao je Cerrone novinarima MMA Junkie portala koji su prvi došli do njega, a usput je kratko zaplesao da dokaže kako je s njim sve u redu.

Cerroneovo šepanje možete vidjeti odmah na početku 2. epizode Embedded videa uoči UFC-a 246.

Linker
20. travanj 2024 04:10