UFC

(VIDEO) Jednostavno senzacionalno! UFC objavio jedan od najboljih 'trailera' u svojoj povijesti!

Colby Covington
 screenshot
Jučer je UFC objavio prvu video najavu za posljednju ovogodišnju PPV priredbu. No, to je bilo samo zagrijavanje za ono što se na njihovom Youtube kanalu našlo danas. Pogledajte 'UFC 245: Three Champions, Three Titles, One Historic Night', jednu od najboljih najava u UFC povijesti.

Tri borbe za titulu prvaka, odnosno prvakinje ono je što se nalazi u prvom planu i nema sumnje kako će se kroz to vrtjeti cijela promocija priredbe koja se 14. prosinca održava u Las Vegasu. Ostatak fenomenalnog programa, tj. neke preostale borce, vjerojatno ćemo vidjeti tek u Embedded serijalu tijekom "fight weeka". I ne treba čuditi, budući da ovih šest imena sama po sebi izgledaju senzacionalno.

Senzacionalno izgleda i nova najava za koju se vrlo lako može zaključiti kako je UFC odlučio angažirati majstore video animacije i montaže. Savršen spoj slike i precizno pogođenih audio zapisa jednostavno sam od sebe čini da ovu minutu nećete skloniti oči s ekrana. Tko god bio autor ovog "remek djela" itekako se potrudio i dao je sve od sebe da to izgleda što bolje. Nažalost, neće nam pomoći da ova 24 dana, koliko je preostalo do priredbe, brže prođu.

Da ne duljimo, pogledajte ovaj "masterpiece".

Linker
20. travanj 2024 14:52