UFC

(VIDEO) Joanna Jedrzejczyk o hematomu: 'Osjetila sam kako raste, glava mi je pulsirala'

Joanna Jedrzejczyk
 Screenshot/Youtube
Joanna Jedrzejczyk nije uspjela vratiti titulu UFC prvakinje u sunaslovnoj borbi sinoćnje UFC 248 priredbe u Las Vegasu protiv Zhang Weili, koja je obranila pojas podijeljenom odlukom sudaca.

Nakon pet fantastičnih rundi možda i najbolje borbe u povijesti ženskog MMA-a suci su, kao i fanovi, ostali podijeljeni oko pobjednice. Prvakinja je ipak pokazala dovoljno za obranu pojasa, o čemu svjedoči i Joannino izobličeno lice nakon meča.

Iako su proteklih tjedana razmjenile oštre riječi, obje su borkinje jedna drugoj iskazale poštovanje nakon borbe. Joanna je s golemim hematomom na čelu čestitala Kineskinji.

"Vidite ovu oteklinu? Osjetila sam to. Odradila je sjajan posao. Nešto je nedostajalo, ali osjetila sam sve udarce, od treće runde mi je počelo smetati, osjetila sam kako oteklina postaje sve veća, glava mi je pulsirala... Ali sve je u redu. Čestitam prvakinji. Sretna sam što sam pružila dobru borbu", rekla je Jedrzejczyk nakon poraza u svom desetom meču za UFC titulu. Izgubila je posljednje četiri zaredom, a u posljednjih šest borbi ima čak četiri poraza.

"Bila sam spremna na sve i svašta, obje smo pružile paklenu predstavu. Ponosna sam na sebe i tim, naporno smo radili", dodala je Joanna pa zahvalila trenerima i prijateljima. Dala je do znanja i da s 32 godine ne planira stati jer se još uvijek osjeća kao prvakinja, iako je izgubila titulu od Rose Namajunas još 2017.

"I dalje se smatram prvakinjom, s pojasom ili bez njega. Bila sam tamo. Ponosna sam na nju, čestitam Weili".

Linker
19. travanj 2024 15:43