UFC

(VIDEO) Jones zatekao pljačkaša u dvorištu pa potrčao za njim sa sačmaricom u rukama

Jon Jones
 Instagram
Na Instagramu Jona Jonesa objavljena je snimka s njegove kućne nadzorne kamere

Ako pokušavate nekoga opljačkati, potrebno je dobro provjeriti u čiju kuću ulazite. Čovjek koji je pokušao nanijeti materijalnu štetu Jonu Jonesu takvu pripremu nije odradio. No, na kraju je, prema svemu sudeći, imao podosta sreće.

Jones je na svom Instagramu postavio snimku s nadzorne kamere, koja pokazuje nepoznatu osobu u njegovu dvorištu. Istog vidimo kako otvara vrata dvaju Jonesovih automobila, a dok se nalazio u kamionetu se isti upalio. Ne možemo zaključiti je li to pljačkaš napravio sam ili Jones putem daljinskoj paljenja, no upravo u tom trenutku krenula su se otvarati garažna vrata. Iduće vidimo pljačkaša kako bježi te Jonesa kako sa sačmaricom u ruku trčeći odlazi za njim. Nakon toga su izašli iz dohvata kamere. Što se dogodilo, Jones je objasnio u statusu.

"Ovo je završilo tako da sam vrhom moje sačmarice udarao po vozačkom staklu automobila ovog tipa. Idući put kad pokušaš opljačkati nekoga, potrudi se da budeš dovoljno brz pobjeći im. Sretan je što sam dovoljno pametan da ne pucam u čovjeka koji se povlači. Ljudi, znam da je došlo teško vrijeme, no vaš život nije vrijedan par materijalnih stvari. Što mislite o ovom videu i što biste napravili drugačije?", napisao je Jones uz postavljenu snimku.

Ovog puta Jones je sabrano reagirao, unatoč jakom oružju koje je imao u svojoj ruci. Da je upucao čovjeka dok se još nalazio u njegovom dvorištu, američki zakoni bi ga zaštitili.

Jones je inače u posljednje vrijeme vrlo aktivan s oružjem. Već ranije počeo je koristili sportski luk i strijelu, no u posljednje vrijeme odlazi na poligone gdje koristi pravo oružje. Srećom po ovog pljačkaša, tamo je vjerojatno naučio i kad je potrebno suzdržati se na okidaču.

Linker
23. travanj 2024 15:45