UFC

(VIDEO) Još jedna fenomenalna video najava radi koje ćete poželjeti da je UFC 247 već noćas!

Jones vs. Gustafsson
 Screenshot
Ispred neporaženog Dominicka Reyesa je prilika karijere! Na UFC-u 247, točnije u njegovom "main eventu", će se sučeliti s ponajboljim P4P borcem današnjice Jonom Jonesom u meču za titulu UFC prvaka u poluteškoj diviziji. Priredba je na rasporedu za točno šest dana u američkom Houstonu.

Neporaženi Reyes, koji u karijeri ima impresivnih 12-0, je trebao šest uvodnih pobjeda u Octagonu da bi stigao do velike šanse koja ga čeka u Toyota Centru. S druge strane kaveza će stajati borac koji nije poražen sada već više od deset godina. A, ako ćemo biti pošteni niti taj poraz od Matta Hamilla iz 2009. diskvalifikacijom, zapravo ne bi trebao biti poraz, a Jonesu bi trebao biti vraćen savršen "score".

UFC je uoči svoje druge PPV priredbe u 2020. godini nastavio nabrijavati atmosferu sve boljim video najavama. Posljednju su objavili u subotu, a zove se "Hold me Back".

Na njoj su Reyes i Jones očekivano najveće zvijezde, no pojavljuje se i prvakinja Valentina Shevchenko, koja će u sunaslovnoj borbi UFC-a 247 braniti titulu u muha kategoriji protiv Kaitlyn Chookagian.

UFC 247 je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 9. veljače u američkom Houstonu.

Linker
25. travanj 2024 14:13