UFC

(VIDEO) Kevin Lee pokazao novu tetovažu preko vrata i pola glave

Kevin Lee
 Instagram
U svoju iduću UFC borbu, Kevin Lee ući će s jednim vizualnim novitetom

Dok se nalazi na oporavku te je tek krenuo s lakšim treningom u Las Vegasu, UFC-ov borac Kevin Lee odlučio se za jedan novitet. U pitanju je impresivna tetovaža preko tijele stražnje strane vrata i polovice glave, koja će podosta promijeniti vizualni identitet poznatog UFC borca.

Lee je već sam početak radova dokumentirao prije otprilike dva tjedna, kad se moglo vidjeti u kojem smjeru njegova tetovaža odlazi. Tada je najavio kako će njegov povratak u Octagon biti legendaran.

Impresivan rad Lee je putem Instagrama pokazao i nakon što je sve bilo gotovo. Prije svega moramo priznati kako je za ovako nešto bila potrebna kombinacija hrabrosti i ludosti, ali i uvjerenje kako je upravo to ono što želi na sebi imati cijeli život. Jer ovo svakako nije tetovaža koji s vremenom možeš izmijeniti ili popraviti. U svakom slučaju, Lee će od sada biti itekako prepoznatljiv samom svojom pojavom.

28-godišnji "Motown Phenom" ove se godine borio samo jednom i to u ožujku, kad ga je savladao Charles Oliveira. Trenutno je na samo dvije pobjede u posljednji šest borbi, a tijekom tog razdoblja je prolazio i kroz svojevrsnu potragu za najboljim uvjetima pa se tako i neuspješno testirao u velter kategoriji.

Trenutno nije poznato kad bi mogao ponovno nastupiti. Na poretku ljestvice lake kategorije nalazi se na desetom mjestu.

Linker
16. travanj 2024 05:04